W dniach 3 – 4 czerwca Ożarów Mazowiecki kolejny już raz będzie gościł jedno z najważniejszych wydarzeń sektora mięsnego w Polsce. W tym roku będą to już kongresy – Meating 2025 i MEATing Technic. Spotkanie zgromadzi ekspertów branży przetwórczej, technologów, producentów i dostawców rozwiązań wspierających jakość i bezpieczeństwo żywności.
W programie wystąpienia, dyskusje panelowe, sesje networkingowe i warsztaty praktyczne. Wszystko ukierunkowane na analizę branży: zmiany prawne, aktualne trendy, wyzwania branży mięsnej i najnowsze technologie.
Ubiegłoroczna edycja zgromadziła aż 500 osób z blisko 100 firm. W tym roku na uczestników czeka bogaty i zróżnicowany program:
- 2 dni pełne soczystych i ciekawych zagadnień branżowych
- 2 inspirujące wystąpienia przedstawicieli biznesu
- finał 5. edycji konkursu o tytuł „To mi smakuje! Eksperci rekomendują” i podsumowanie 4. edycji plebiscytu „Lider ekomodernizacji”
- konkurs MeatTech Innovators Challenge
- warsztaty MEAT the FUTURE
- grywalizacja, czyli wyścig po nagrody dla najbardziej aktywnych
- stoiska partnerów z produktami i ofertą współpracy
- aplikacja kongresowa ułatwiająca nawiązywanie relacji i umawianie spotkań.
Nowością tegorocznej edycji będą sesje Speed Business Networking i Brainstorm Room.

W gronie wystawców i uczestników nie może zabraknąć spółki Climbex należącej do Grupy Impel, która od lat wspiera zakłady mięsne w zakresie utrzymania higieny i organizacji procesów wspierających bezpieczeństwo produkcji. Podczas wydarzenia zaprezentujemy pełną ofertę współpracy wspierającą utrzymanie wysokich norm sanitarnych w przetwórstwie, magazynowaniu i transporcie żywności.
Nasi eksperci operacyjni i handlowi będą do dyspozycji uczestników na stoisku spółki Climbex. Chętnie przedstawią możliwości współpracy i podzielą się wiedzą o skutecznych rozwiązaniach w obszarze higieny przemysłowej. Zapraszamy do zaglądania na stoisko Climbex, nawiązywania relacji i poznania nowych rozwiązań. Ale to nie wszystko. Przygotowaliśmy również brandowe akcesoria ułatwiające codzienne funkcjonowanie.
Zachęcamy do rejestracji na wydarzenie: https://meating.pl/rejestracja