Polski przemysł spożywczy do tej pory nie odczuł boleśnie skutków pandemii. Zawdzięcza to między innymi wysokiej jakości produktom, do czego przyczynia się odpowiedni poziom higieny i czystości w procesie produkcji.
By zadbać o bezpieczne warunki dla produkcji żywności warto, by producenci współpracowali z doświadczonymi partnerami. Jak mówi Zbigniew Florczuk ze spółki Climbex portalowi wnp.pl zaletą outsourcingu procesów higienizacji – poza korzyściami ekonomicznymi – jest gwarancja powtarzalnej jakości i ten aspekt jest najczęściej brany pod uwagę przez klientów. Jak polski rynek spożywczy radzi sobie z pandemią, dlaczego wyprzedza Zachód i o korzyściach związanych z bezpieczeństwem produkcji żywności przeczytacie w artykule Tomasza Elżbieciaka – artykuł.
Aktualności

Uczestniczyliśmy w Kongresie MEATing i MEATing Technic 2025
10 czerwca 2025

Będziemy na Meating 2025. Dołącz do wydarzenia.
22 kwietnia 2025
