Wysokie koszty energii i pracy oraz zmiany w zachowaniach konsumentów sprawiają, że przedsiębiorcy w branży spożywczej muszą działać jeszcze efektywniej. Kluczowym elementem tego procesu jest zachowanie reżimu sanitarnego. Czy można utrzymać wymagane normy higieny i jednocześnie uzyskać oszczędności? Odpowiedź na to pytanie znajdziesz na naszym bezpłatnym webinarze!
Zapraszamy na bezpłatny webinar pt. Oszczędności w procesie mycia z zachowaniem standardów higieny. Spotkanie odbędzie się 12 października o godz. 10.00. Patronat nad webinarem objęła Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców.
Czego się dowiesz na webinarze?
- Jak mierzyć proces mycia i higienizacji?
- W jaki sposób monitorować ten proces, aby uzyskać oszczędności i zwiększyć efektywność?
- Jak zmiana parametrów składowych (czas, technologia, środki chemiczne i praca) wpływa na końcowy efekt procesu?
- Jakie elementy organizacji produkcji mogą dodatkowo wpłynąć na koszty procesu?
Dlaczego warto wziąć udział w webinarze?
- Dowiesz się, jak zapewnić standardy higieniczne, obniżając koszty.
- Zobaczysz możliwości modyfikacji parametrów wg koła Sinnera i ich wpływ na efektywność procesu.
- Poznasz wyniki naszych testów, które doprowadziły do oszczędności energii i wody.
Ten webinar jest dla Ciebie, jeśli:
- zarządzasz produkcją żywności
- odpowiadasz za higienę i bezpieczeństwo w zakładzie przemysłu spożywczego
- jesteś technologiem i interesuje Cię optymalizacja procesów
Prelegentami podczas webinaru będą eksperci spółek Grupy Impel od lat współpracujący z branżą spożywczą i dobrze znający jej potrzeby. Na stronie wydarzenia poznasz agendę i biogramy prowadzących.
Dołącz do webinaru i poznaj sposoby oszczędzania w procesie mycia przy zachowaniu reżimu sanitarnego.