Wysokie koszty energii i pracy oraz zmiany w zachowaniach konsumentów sprawiają, że przedsiębiorcy w branży spożywczej muszą działać jeszcze efektywniej. Kluczowym elementem tego procesu jest zachowanie reżimu sanitarnego. Czy można utrzymać wymagane normy higieny i jednocześnie uzyskać oszczędności? Odpowiedź na to pytanie znajdziesz na naszym bezpłatnym webinarze!

Zapraszamy na bezpłatny webinar pt. Oszczędności w procesie mycia z zachowaniem standardów higieny. Spotkanie odbędzie się 12 października o godz. 10.00. Patronat nad webinarem objęła Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców.

Czego się dowiesz na webinarze?

  • Jak mierzyć proces mycia i higienizacji?
  • W jaki sposób monitorować ten proces, aby uzyskać oszczędności i zwiększyć efektywność?
  • Jak zmiana parametrów składowych (czas, technologia, środki chemiczne i praca) wpływa na końcowy efekt procesu?
  • Jakie elementy organizacji produkcji mogą dodatkowo wpłynąć na koszty procesu?

Dlaczego warto wziąć udział w webinarze?

  • Dowiesz się, jak zapewnić standardy higieniczne, obniżając koszty.
  • Zobaczysz możliwości modyfikacji parametrów wg koła Sinnera i ich wpływ na efektywność procesu.
  • Poznasz wyniki naszych testów, które doprowadziły do oszczędności energii i wody.

Ten webinar jest dla Ciebie, jeśli:

  • zarządzasz produkcją żywności
  • odpowiadasz za higienę i bezpieczeństwo w zakładzie przemysłu spożywczego
  • jesteś technologiem i interesuje Cię optymalizacja procesów

Prelegentami podczas webinaru będą eksperci spółek Grupy Impel od lat współpracujący z branżą spożywczą i dobrze znający jej potrzeby. Na stronie wydarzenia poznasz agendę i biogramy prowadzących.

Dołącz do webinaru i poznaj sposoby oszczędzania w procesie mycia przy zachowaniu reżimu sanitarnego.

Aktualności